RYCHLA VECERA_OBMENA MOJEJ CIGANSKEJ HRIANKY*****



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

moravské mäso,lečo,sterilizovaná červená fazuľa,kečup,feferony,olej,starší chlieb

POSTUP PŘÍPRAVY

Na oleji opečieme krajce staršieho chleba,vyberieme na tanier.Moravské mäso pokrájame na prúžky a orestujeme na troche oleja.Pridáme lečo,scedenú fazuľu a kečup.Zredukujeme šťavu,aby zmes nemala podobu polievky.Dochutíme,ak je treba.Hrianku položíme na tanier a prelejeme zmesou.

Zámeny surovín robíme podľa obsahu chladničky,špajze a peňaženky.
Ja som potrebovala minúť moravské mäso,ale kľudne môžete dať aj šunku alebo dietnu salámu.V pôvodnom recepte mám šampiňony,ale teraz v špajzi neboli,tak som pridala fazuľu.

Je to rýchly recept a k tomu aj veľmi dobrý,za 20 minút nemáte čo robiť a aj riadov nezostane kopec.

hrianky
moravské mäso
plus lečo
restuje sa
s lečom
a s fazuľou
pred naložením
len zahryznúť