RYCHLA VECERA_OBMENA MOJEJ CIGANSKEJ HRIANKY*****
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
moravské mäso,lečo,sterilizovaná červená fazuľa,kečup,feferony,olej,starší chlieb
POSTUP PŘÍPRAVY
Na oleji opečieme krajce staršieho chleba,vyberieme na tanier.Moravské mäso pokrájame na prúžky a orestujeme na troche oleja.Pridáme lečo,scedenú fazuľu a kečup.Zredukujeme šťavu,aby zmes nemala podobu polievky.Dochutíme,ak je treba.Hrianku položíme na tanier a prelejeme zmesou.
Zámeny surovín robíme podľa obsahu chladničky,špajze a peňaženky.
Ja som potrebovala minúť moravské mäso,ale kľudne môžete dať aj šunku alebo dietnu salámu.V pôvodnom recepte mám šampiňony,ale teraz v špajzi neboli,tak som pridala fazuľu.
Je to rýchly recept a k tomu aj veľmi dobrý,za 20 minút nemáte čo robiť a aj riadov nezostane kopec.
|
hrianky |
|
moravské mäso |
|
plus lečo |
|
restuje sa |
|
s lečom |
|
a s fazuľou |
|
pred naložením |
|
len zahryznúť |