Farárske rezne



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Prečo Farárske,tak to teda netuším.Už dááávno som ich našla na nejakej stránke a pár krát som ich aj robila.Nič zložité ,ale chutné.Takže potrebujeme: bravčové karé asi 6.rezňov, syr údený 20 dkg ,250 ml smotana sladká, cibuľa 3 ks ,horčica 2 pol. lyžice, múka hladká 1 pol. lyžice ,olej ,soľ ,čierne korenie mleté

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäso nareže na plátky, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na jemne naolejovaný pekáč. Potrieme dijonskou horčicou, hustejšie poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme na hrubo postrúhaným syrom a zalejeme smotanou. Dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri 200 stupňoch 40 minút prikryté alobalom. Alobal odstránime a necháme zapiecť ešte cca 20 minút.

Nasolené,nakorenené....
horčica,cibuľa...
veľa cibule a syra...smotana a šup do rúry
a dobrotka je na svete..