Nakladaný syr Balkánskeho typu



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Väčšinou robím Plesnivec,alebo Hermelín,ale tentokrát som vyskúšala Zrejúci syr balkánskeho typu.Nedávam veľa korenín,aby vynikla lepšie chuť syra a cesnaku,) Takže dávam len syr,cesnak,cibuľku,niekedy celé čierne korenie,niekedy papriku,alebo vegetu a olivový olej.

POSTUP PŘÍPRAVY

,)

takže tento krát syr balkánskeho typu,cesnak,syr,cibuľka
..nakrájať a kto chce môže posypať korením
a vrstviť.Cibuľa,syr a rozdrvený cesnak.Cibuľa,syr....
Všetko zaliať olivovým olejom,uložiť do chladu a občas prevrátiť.Asi tak po týždni si môžete na syre pochutnať.Nám najlepšie chutí s čerstvým pečivom.