Bravčové na rasci so smotanovou omáčkou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Potrebujeme: cca 400 g bravčové pliecko, 2 veľké cibule, 1 ML rasce, trocha soli, mčk, 1 ML vegeta, 3 dcl hovadzí vývar /môže byť aj bujón/, 2 dcl smotana na varenie, kocka tvrdého syra eidam /asi tak 2 PL strúhaného syra aj viac - kto má rád/

POSTUP PŘÍPRAVY

...veľmi jednoduché, chutné jedlo s ingrediencii, ktoré doma nájde každá mamina či nemamina :o))...niekedy jednoduchá príprava je tá najsamlepšia chuťovečka...ja som ktomu podávala "zemiaky horec" receptík na tieto senzačné priam geniálne chutné zemiačiky nájdete u Maťky...mata406...dakujeme Maťka za super receptík boli fakt senzačné

..bravčové pliecko nakrájame na plátky, osolíme okoreníme mčk, a cez potravinársku fóliu jemne vyklepeme...
...na troške oleja orestujeme 1 ML rasce tak 2 minútky kým pustí krásnu arómu, pridáme na väčsie kúsky nakrájanú cibulku a restujeme dalšie 3 minútky...
...pridáme okorenené plátky bravčoviny a z oboch stán opečieme pomedzi tej cibulky...
...opečené plátky podlejeme hovädzím vývarom...a necháme dusiť do mäkka cca 30 minút...treba odskúšať
..zo smotany, syra a vegety urobíme zálievku a mäkké mäsko zalejeme...
..hotovú omáčku necháme 2 minútky prevrieť a odstavíme z plyna...hotové môžme papať....kto nemá rád väčšie kúsky cibuľky môže si ju premixovať ale my takéto zbožnujeme...brú chuť
...naložíme na tanier, kto chce môže si posypať ako my strúhaným syrom a rýchlo papáme...brú chuť