PRIBINÁČIK

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 Zlatý klas, 400 ml mlieka, 100 g kryštálového cukru, 20 g masla, 2 tvarohy (dala som tie klasické "kocky"), 1 šľahačková smotana, 1 vanilkový cukor

POSTUP PŘÍPRAVY

V mlieku s cukrom a maslom uvaríme Zlatý klas a po vychladnutí krému do neho vmiešame tvaroh a vyšľahanú šľahačku.
Veľmi jednoduchý receptík a milovníkom Pribináčika ho určite odporúčam. Už som vyskúšala kadečo, ale tento po stuhnutí v chladničke chutí ako ten pravý - aspoň moje chuťové poháriky ho vnímajú tak. Bolo by škoda nepodeliť sa oň. Ja som "na skúšku" (vždy si recept radšej preverím :D ) robila z polovičnej dávky, ale šľahačku som dala celú, lebo sa mi zdal príliš hustý.To si už rozhodnete podľa chuti. Ešte raz odporúčam pre tvarohovo naladených papkáčov a dúfam, že bude chutiť:)