TATARAK*****



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Pravá sviečkovica,soľ,čierne mleté korenie,červená paprika,rasca,kečup,horčica,worčester,cibuľa,žltka,prípadne chilli . Na hrianky:tmavý starší chlieb,olej,cesnak

POSTUP PŘÍPRAVY

Sviečkovicu odblaníme,pokrájame na menšie kúsky a na jemno pomelieme.Môžeme aj dvakrát.Origoš recept-sviečkovica sa škrabe nožom!Cibuľu nakrájame na drobno,pridáme soľ, červenú papriku,mleté čierne korenie,rascu,worčester,žltka,horčicu,kečup a ak máme radi pikantné,tak aj chilli omáčku.Poriadne premiešame .Medzitým si na oleji opečieme hrianky zo staršieho tmavého chleba.Necháme ich stiecť na kuchynskej utierke,poriadne potrieme strúčikom cesnaku a naložíme si vymiešaný tatarák.

POZOR-žltka a mäso musí byť čerstvé!

Na prianie EVIANY,foto doložím

koreniny a pochutiny
pridávať do mäska podľa chute
už vymiešaný
s hriankami a cesnakom
len zahryznúť
a budete sa zalizovať