Dvojfarebný pohár s jahodami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

220-250 ml smotany na šľahanie * 1 Smetafix Dr.Oetker * 1 balenie Créme Olé pudingu bez varenia s vanilkovou príchuťou * 1 balenie Créme Olé pudingu bez varenia s čokoládovou príchuťou * 2 jahodové kompóty ( po 400 g) * piškóty * 1 balenie Šľahačky v prášku Dr.Oetker * mlieko

POSTUP PŘÍPRAVY

Na prípravu krému zlejeme šťavu z jahôd a na sitku ich necháme dobre odkvapkať. Polovicu šľahačkovej smotany, 1/2 smetafixu, 1 Créme Olé s vanilkovou príchuťou a polovicu šťavy z kompótu dáme do nádoby a trepeme, pokiaľ sa nespojí do krému. \\r\\nRovnakým postupom z druhej polovice surovín urobíme čokoládový krém z Créme Olé s čokoládovou príchuťou. \\r\\nDno dezertných pohárov vyložíme piškótami a striedavo navrstvíme čokoládový a vanilkový krém. Krémy prekladáme jahodami. Poháre nakoniec ozdobíme šľahačkou v prášku pripravenou podľa návodu a jahodami.
zdroj: www.oetker.sk