Rýchla večera alebo pizzové rožky po domácky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Rožky najlepšie 1-2 dňové, vajce, syr, saláma, kečup, ďalšie suroviny podľa vlastnej chuti prípadne obsahu chladničky paprika-klobáska, slaninka....

POSTUP PŘÍPRAVY

Postup je veľmi jednoduchý, na plech si dáme papier na pečenie, naň položíme rozkrojené rožky, ja používam na večeru rožky kupované ráno, alebo deň predtým, do pohára si dáme 2 vajcia, nakrájame na tenúčko salámu,nastrúhame syr, tak aby vznikla masa, ktorú keď dáme na rožky aby to neztekalo z rožkov. kto chce môže si pridať ďalšie suroviny, fantázii sa medze nekladú, ja používam len tie čo som uviedla, lebo nám to tak chutí najviac, keď mám teda masu z vajíčok, salámy a syra pripravenú natriem na rožky a dám zapieť na 150 stupnov cca 10 minút do rúry, pred koncom pečenia ešte pridám navrhc postrúhaný syr. Keď sú rožky na tanieri navrch pridám kečup Je to hotová mňamka upozorňujem, že treba jesť ešte teplé, lebo keď Vám tie rožky vychladnú môžete ich tak akurát použiť ako tlčik na maso, jednoducho stvrdnú.