Penne v paradajkovej omáčke s pangasom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Pre dve osoby: 250 g cestovín penne, 2 plátky pangasa, cesnak, paradajková omáčka, soľ, korenie na ryby, tvrdý syr, zelenina

POSTUP PŘÍPRAVY

Za polhodinu navarený ľahký letný obed, po ktorom nemáte ťažobu a môžete ísť hneď niekam von, napr. plávať :-)

Inšpiroval ma kuchár v teleráne, ale recept som urobila po svojom. Na troche oleja osmažíme plátky cesnaku.
Pridáme pangasa nakrájaného na väčšie kocky.
Jemne osolíme a posypeme korením na ryby.
Rybka je za chvíľu hotová, prilejeme asi polovicu krabičky paradajkovej omáčky. Premiešame a privedieme do varu. Odstavíme.
Penne si uvaríme v osolenej vode a scedené nasypeme do plytkej misy.
Opatrne premiešame, aby sa ryba nerozpadla. Môžeme servírovať na tanier.
Na tanier rozložíme na pásiky pokrájaný ľadový šalát.
Navrstvíme porciu cestovín s rybkou a obložíme uhorkou pokrájanou na väčšie kocky.
Nakoniec trošku strúhaného syra a môžeme podávať.