Penne v paradajkovej omáčke s pangasom
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Pre dve osoby: 250 g cestovín penne, 2 plátky pangasa, cesnak, paradajková omáčka, soľ, korenie na ryby, tvrdý syr, zelenina
POSTUP PŘÍPRAVY
Za polhodinu navarený ľahký letný obed, po ktorom nemáte ťažobu a môžete ísť hneď niekam von, napr. plávať :-)
|
Inšpiroval ma kuchár v teleráne, ale recept som urobila po svojom. Na troche oleja osmažíme plátky cesnaku. |
|
Pridáme pangasa nakrájaného na väčšie kocky. |
|
Jemne osolíme a posypeme korením na ryby. |
|
Rybka je za chvíľu hotová, prilejeme asi polovicu krabičky paradajkovej omáčky. Premiešame a privedieme do varu. Odstavíme. |
|
Penne si uvaríme v osolenej vode a scedené nasypeme do plytkej misy. |
|
Opatrne premiešame, aby sa ryba nerozpadla. Môžeme servírovať na tanier. |
|
Na tanier rozložíme na pásiky pokrájaný ľadový šalát. |
|
Navrstvíme porciu cestovín s rybkou a obložíme uhorkou pokrájanou na väčšie kocky. |
|
Nakoniec trošku strúhaného syra a môžeme podávať. |