DIVOKÝ GULÁS



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

750g hovädziny(alebo miesaneho mäsa akekolvek),1 PL masti,4 velke cibule,1 KL rasce,2 CL mck,1 KL mleteho zazvoru,2 CL mletej papriky,6 guliciek noveho korenia,6 guliciek borievky,1 bobkovy list,sol,3 struciky cesnaku,2 PL kecupu,1 polievkova alebo gulasova kocka,kto chce aj zaprazka

POSTUP PŘÍPRAVY

U nas sa dnes schladilo tak sme mali gulasik.Na tomto gulasi je super to,ze ho mozete robit totalne na "divoko" aj zmiesanim rôznych druhov mäsa .Je super aj napr bravcovy v kombinacii s pecienkou,no je na vas a na vasej chuti ci obsahu mraznicky.

cibulu si spenime na masti
pridame na kocky nakrajane mäso a oprazime
pridame koreniny a cesnak,bobkovy list,podlejeme a dusime kym nie je mäkke mäso
pred koncom pridame gulasovu kocku a kecup.Nechame prejst varom a ak chceme mozeme zahustit zaprazkou.Ja nezahustujem.Podavame s knedlou alebo chlebom,vyborne je to posypane struhanym chrenom a oblozene cibulkou.Ja som podavala k tomu bohemsku knedlu(recept u mna).