Cestoviny GEORGIKA
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Cestoviny (podľa chuti), balíček mrazenej zeleniny (mrkva, hrášok, kukurička, fazuľka...), 2 lyžice kečupu\r\n2 lyžice hladkej múky, 1 bujón (mäsový), kúsky údeného mäsa (nemusí byť), soľ, mleté korenie, mletá rasca, pizza korenie, šľahačková smotana, 3 plátky masla
POSTUP PŘÍPRAVY
Ľahké zeleninové jedlo s vôňou vidieka - roľníctva. Postup nižšie s obrázkami.
|
Do malého množstva vody dáme variť zeleninu s kockou bujónu. Pridáme soľ a plátky masla. Dusíme do zmäknutia zeleniny. |
|
pridáme koreniny (korenie, rascu, pizza) |
|
Dve lyžice kečupu a na väčšie kúsky nakrájané údené mäsko. |
|
medzitým uvaríme cestoviny a po dovarení ich pokvapkáme kvalitným olejom |
|
pridáme dve lyžice hladkej múky a trošku porestujeme - je potrebné miešať! |
|
Na záver prilejeme sladkú smotanu a prevaríme. |
|
Omáčka je krásne jemná a voňavá ... už len šup na cestoviny. |
|
Dobrú chuť! |