Falošné kinder bueno



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO: 12 lyžíc polohrubej múky 1 lyžička prášku do pečiva 2 lyžice oleja 4 lyžice kakaa 8 lyžíc kryštálového cukru 6 vajíčok velkých alebo 7 menších maslo a hrubá múka na vymastenie a posypanie dvoch papierov na pečenie PLNKA: 1/2 kg tvarohu 25 dkg zmeknutého masla 5 lyžíc práškového cukru alebo 3 lyžice cukru a 2 lyžice medu 14 lyžíc smotany na šlahanie

POSTUP PŘÍPRAVY

Žltky vyšľaháme s kryštálovým cukrom do peknej peny mixérom, cca dve minúty. Pridáme kakao, olej, múku, prášok do pečiva a nakoniec primiešame už len metličkou ušlahaný sneh zo 6tich bielkov. Na plech dáme papier, ktorý natrieme maslom a posypeme hrubou múkou - aby sa nám cesto na ten papier neprilepilo.Cesto rozdelime na dve časti a jednu rozotrieme po papieri - nie úplne po okraj, cca 1 cm od okraju necháme voľné, lebo aj tak je cesto dosť nízke. Pečieme v predhriatej rúre cca na 180 stupnoch takých 10 - 12 minút. Vrch cesta sa nebude zdať opečený, ale ak by ste ho nechali veľmi dlho, tak by sa vám mohlo pripiecť. Upečené vyberieme a necháme na papieri vychladnúť. To isté spravíme aj s druhou polkou cesta.
Ušľaháme si tvaroh s maslom, cukrom, smotanou a dáme do chladničky stuhnúť. Keď nám dve cestá vychladnú a plnka stuhne, dáme si dosku, položíme na ňu jedno cesto, natrieme plnku na vychladnuté cesto a na vrch dáme druhé cesto. Jemne vrch koláčika potlačíme dlaňou, len tak aby sa nám to vrchné cesto dotklo plnky. Dáme do chladničky a necháme stuhnúť, potom krájame. Pokiaľ nezjete všetko, dá sa to dať aj do mrazničky, v horúcom dni si to vyberiete a za chvíľku môžete skonzumovať. Dobrú chuť.

takto vyzerá upečené cesto
druhé cesto upečené
hotovo