..kuracie kari na hruskach a rebarbore..



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie prsia * na pac: olivovy olej, cesnak, biele vino, omacka teryaki alebo sojova omacka * slepaci bujon * hrusky * rebarbora * kari * cayenske korenie (alebo chilli) * kardamon (nemusi byt)

POSTUP PŘÍPRAVY

Vyborna zmena, ostro-kyslo-sladka chut spolu s kuracim maskom, trosku exotika :)

Postup jednoduchy a rychly:

1. prsicka nakrajane na lubovolne kusky napacujeme (cesnak, olivovy olej, biele vino, omacka sojova alebo teryaki)
2. napacovane masko orestujeme a ked sa zatiahne, pridame kari korenie, chilli alebo cayenske korenie, kardamon a zalejeme slepacim bujonom..dusime pod pokrievkou
3. ked je masko takmer hotove, pridame nakrajane hrusky a kusky rebarbory (kludne aj vacsie, rychlo sa rozvari)
4. chvilku spolu podusime a podavame s ryzou alebo s cestovinou alebo len tak...*dobru chut*