Krémeška rýchla, lacná a výýýýborná.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cesto: 1 cera, 35 dkg hladkej múky/špeciál/11 PL vody, štipka soli. Zamiesime,necháme odstáť cez noc v chladničke,rozdelíme na dve časti, vyvaľkáme a dáme upiecť.Asi 15 min. na 180 stupňov. Plnkla:1 l vody, 15 dkg kryštál.cukru, 3 zlaté klasy, 5 vajec/potrebujeme iba bielka/20 dkg kryšt.cukru, ktorý použijeme do bielkov. Z 1 l vody, 3 zlatých klasov a 15 dkg cukru uvaríme krém.Počas varenia pridáme 2 PL snehu , ktorý sme si vyšľahali z 5 bielkov.Ostatný sneh vmiešame do krému po odstavení. Natrieme jeden plát krémom a prikryjeme druhým plátom.Vrch pocukrujeme.Na krém môžme pridať šľahačku.

POSTUP PŘÍPRAVY