Eskimácky koláčik



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na cesto: 2 hrnčeky hl. múky, 1 hrnček kryš. cukru, 1 PDP, 1 vanilkový cukor, 1 hrnček mlieka, 2 vajcia, 1/2 hrnčeka oleja, 2 PL kakaa Na plnku: 400-500 ml mlieka, 2 kokosové pudingy, 125g masla, 100g práš. cukru, 1 kyslá smotana

POSTUP PŘÍPRAVY

Suroviny na cesto vymiešame v hlbšej mise. Cesto vylejeme na plech s papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre cca 25-35 min. pri 180°C
Medzitým si uvaríme hustý puding a vymiešame maslo s cukrom. Do maslovej hmoty po lyžiciach primiešavame vychladnutý puding a smotanu.
Krém natrieme na vychladnutý koláč a pofŕkame roztopenou čokoládou, alebo posypeme grankom, strúhanou čokoládou atď. podľa chuti a fantázie.
Koláč pred krájaním treba trochu vychladiť a krájať teplým nožom.