Vynikajúca kuracina s tatarkou.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Kuracie mäsko(môže byť hocijaké-ja som použila prsia),1 väčšia cibuľa,syr eidam plátky,soľ korenie,maslo,tatárska omáčka.

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento recept je úplne jednoduchý,rýchly a hlavne mňamkový.Dá sa aj kadejako vylepšiť trebárs tým že pridáte ešte šunku,oravskú slaninku,alebo iné mäsové mňamky.

na spodok misy poukladáme plátky masla a zasypeme na koliečka pokrájanou cibuľou
na cibuľu kuracinka,soľ a korenie (ak si to chcete prilepšiť tak si na mäsko ešte poukladajte šunku alebo slaninku atď.)
všetko zalejeme tatarkou a rozotrieme
a na tatarku syrček.Prykrijeme alobalom a necháme piecť pri 200°C asi 30minút.
Chvíľku pred dopečením odokryjeme.