PEČENÁ LETNÁ ZELENINKA S CESNAKOVÝM DIPOM



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cuketky, paradajky, cibuľa, olivový olej, grilovacie korenie, solčianka, oregano, bazalka. Dip: kyslá smotana, 2 a viac strúčkov cesnaku, soľ.

POSTUP PŘÍPRAVY

Receptík je veľmi jednoduchý, ale je to ťažká mňamka! Zeleninka sa nakrája - množstvo podľa počtu stravníkov:-), dá sa na pekáč, pokorení sa, pokvapká olivovým olejom a šup s ňou do rúry. Ja dávam program na grilovanie. K zeleninke sa perfektne hodí cesnaková smotana - cesnak dávame podľa potreby. Ja som dala na jeden téglik 2 strúčiky. Hodí sa k tomu bagetka či opečená hrianka. Je to tiež výborná príloha k mäsku.
Asi to nie je nič nové, ale je to vééľmi dobré:-)

nakrájaná zeleninka
okorenená, obylinkovaná:-)
a hotová chrumkavá, dobrú chuť!!