Super Dobošové rezy



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

700 g hladkej múky, 3 celé vajcia, 300 g práškového cukru, 50 g masla, 1,5 balíčka prášku do pečiva, 1 dcl mlieka
PLNKA: 1l mlieka, 2 žĺtka, 3 Zlaté klasy, 4-5 PL cukru, 1,5 masla ( palmarín), 200 g práškového cukru, 100 g kakaa

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetky suroviny zmiesime, mlieko postupne prilievame a vymiešame hladké cesto.
Rozdelíme na 6 častí
Rozvalkáme na silikónovú podložku alebo papier na pečenie a upečieme.
Z mlieka, klasov, cukru a žĺtkov uvaríme puding a necháme vychladnúť.
Potom si vymiešame druhú časť plnky a spojíme s pudingom.
Krémom plníme pláty, opatrne pritláčame, pláty sú veľmi krehké a môžu sa zlomiť.
Na horný plát dáme čokoládovú polevu.

Suroviny spolu zmiesime, mlieko lievame postupne.
Vymiesime vláčne cesto
Rozdelíme na 6 častí.
Každé cesto rozvalkáme a na veľkosť plechu a upečieme na papieri na pečenie alebo silikónovej podložke.
Cesto sa veľmi rýchlo upečie, stačí keď sa okraje začnú sfarbovať.
Z mlieka, klasov, žĺtkov a cukru uvaríme puding.
Vymiešame maslo, práškový cukor a kakao.
Spojíme s pudingom a vymiešame krém
Pláty na tenko plníme krémom, najlepšie je rovnomerne si krém rozdeliť na 5 častí. Pláty dobre pritláčame na seba, plnením mäknú. Odporúčam večer naplniť a nechať zmäknúť do druhého dňa. Potom ešte dobre popritláčať.
Na vrchný plát dáme čokoládovú polevu, po stuhnutí nakrájame rezy.