Pečeň so smotanou

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

400 g bravčovej alebo teľacej pečene, 1 vačšia cibuľa, olej, mletá červená paprika, tymián, soľ, 2 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky

POSTUP PŘÍPRAVY

Zabudla som odfotiť výsledok :-) tak rýchle sa spapal. Robievam restovanú pečeň, so smotanou prvýkrát a určite budem robievať, lebo nám veľmi chutilo :-)
Pečeň odblaníme, umejeme, pokrájame na tenké pltáky. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme pokrájanú pečeň, papriku, tymián a za občasného miešania dusíme 30 minút. potom pridáme soľ, smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, a chvíľu povaríme. Môžeme podávať s haluškami, my sme mali cestoviny.

Speníme cibuľku
vložíme pokrájanú pečeň, opaprikujeme
Po asi polhodine (skontrolujte, či je pečeň hotová) pridáme soľ a smotanu s múkou. necháme prevrieť a hotovo.