"kebab"



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

arabský chlieb, 1 seitan natural, cibuľa, cca 200 g tatárskej omáčky (sójovej - ale môže byť aj klasická), horčica (dijónska), uhorky, rajčiny, olivový olej, gulášové korenie príp. korenie na kuracie mäso, hranolky

POSTUP PŘÍPRAVY

Seitan si nakrájame na pásiky a opražíme na olivovom oleji spolu s cibuľkou a koreninami. Najprv ho necháme prikrytý, cca 15-20 minút a potom ho orestujeme do chrumkava.
Medzitým si nakrájame čerstvú uhorku, rajčinu a cibuľku, zmiešame s tatárskou omáčkou a horčicou (prípadne soľou - podľa chuti) a do zmesy pridáme opražený seitan.
Touto zmesou naplníme arabský chlebík - ak je taký pevný chlebík, môžeme doň pridať aj hranolky. Prípadne spraviť rolky.

s hranolkami
2