Torta s krémom z kinder čokolády (moja prvá:-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Krem:3 slahacky 33% Rajo,2 kinder cokolady,,, Mramorovy korpus:4 vajcia,200g prask.cukru,150ml oleja,100ml horucej vody,250g hlad.muky,prasok do peciva,3čl kakaa ,,, Krem som robila podla Lucie H.(gupka)-je vyborny:-) a korpus podla Ivety Š.(narcis),ale nemala som ho taky vysoky ako by mal byt(zle vyslahane bielka),tak som potom spravila este jeden..

POSTUP PŘÍPRAVY

Krem:robila som ho z 2 a pol slahacky,tu druhu polku som si odlozila na ozdobenie..Dame varit slahacky,pridame nalamane kinder cokolady,nechame to chvilu vriet a miesame.Vychladnute dame do chladnicky na minimalne 12 hodin,zhustne to,potom vyslahame.

Korpus:
Z bielkov a 100g cukru vyslahame sneh,zltky vyslahame so 100g cukru.K zltkom pridame olej,vodu,muku a prasok do pec,premiesame,potom pridame sneh z bielkov.
Do misky si odoberieme polku cesta a primiesame 3 cl kakaa.
Tortovu formu vymastime a posypeme mukou.Do stredu dame jednu lyzicu bieleho cesta,na to jednu lyzicu tmaveho cesta atd az kym tam nie je vsetko:-)
Pecieme na 200 stupnoch 25 min.

Je to len taka obycajna jednoducha torta,ale som velmi rada,ze som sa na to konecne odhodlala(lebo zakusky a pod.som este nerobila) a to len vdaka receptom na mimi:-)

v reze