Slonie žrádlo



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1kg diétnej salámy, 3 veľké cibule Nálev: 1 stredne veľký paradajkový pretlak, 2 lyžice plnotučnej horčice, 1 malá lyžička soli, ml. korenie, 2 lyžice oleja, 2 lyžice kr.cukru + 2 poháre tatárky (250g+250g), moze byt aj zopár kyslych uhoriek

POSTUP PŘÍPRAVY

VIĎ AJ OBRAZKOVY POSTUP salámu pokrájame na štvorčeky, cibuľu na kocky, pripravíme nálev, všetko spolu premiešame a necháme prejsť chvíľu varom. Po vychladnutí primiešame 2 poháre tatárky, necháme ešte vychladiť a potom papáme. Môžme si pripraviť aj polovičnú dávku.Môžte pridať feferóny a máte diabolský šalat, rovnaký kúpite v lahôdkach.

prichystame si suroviny, pokrajame salamu a cibulu
do hrnca dame pretlak,horcicu,cukor,korenie,sol,olej...a dame zohrievat
hned prisypeme aj pokrajanu cibulu a salamku
miesame a nechame zovriet
po vychladnuti pridame tatarku
hotovo, mozeme papat, ale lepsie je este vydrzat a nechat uplne schladit, aj cez noc, ked vydrzime.Dobru chut.
vychladene, ozdobene...