Zemiaková placka plnená s mäskom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

400-500g bravčové pliecko /môže byť aj iné: napr.:kuracie,hovädzie,ale perfektné to je aj s kuracími pečienkami/, korenia viď na foto/obrázk.postup/, soľ,cibuľa,cesnak,Maggi omáčka,šľahačka
Placka: 2 ks zemiakov,2-3 vajíčka,300-500g polohrubej múky,mlieko,majoránka,soľ
Obloha: paprika,paradajky,cibuľa,uhorky atď..

POSTUP PŘÍPRAVY

Cibuľu a cesnak si nakrájame a pomalinky si dáme cibuľku smažiť.Potom pridáme mäsko nakrájame na kocky a cesnak.Už ako tak sa mäsko smaží tak tam pridáme korenia/obrá.post./.Podlejeme vodou a varíme do mäkka.Ak to máme už mäkké tak pridáme Maggi omáčku.Lenže musím upozorniť,že práve túto čo som ja dala tak nie celú fľašu pretože je to dosť aromatická.Inak dá sa použiť i iný druh omáčky.Ešte varíme 3-4 minúty.Šľahačka nie je potrebná ale kto by si to chcel zjemniť tak ju tam odporúčam.
Placka:
Kým sa nám mäsko varí tak si urobíme placky.Všetko zmiešame,rozmixujeme a pečieme.
Obloha:
Medzitým kým sa nám mäsko varí a placka pečie tak si pripravíme oblohu.

Prísady k mäsovej plnke.
Takto sme si mäsko smažili spolu s cibuľkou a cesnakom a perfektnými voňavými koreniami.A teraz podlejeme vodou a varíme do mäkka.
Kým s mäsko varí tak si zatiaľ pripravíme placky.Tu sú prísady.
A môžeme mixovať.
No a tu je máme upečenú zemiakovú placku.
Takto naplníme jednu stranu placky.
Takto je naplnená.
Tu máme pripravenú oblohu.
A takto to celé vyzerá,ale ako to super chutí.Keby som mala ešte tvrdý syr tak by som navrh nastrúhala.A ešte sa k tomu veľmi dobre hodí aj tatarská omáčka.Prajem dobrú chuť.