Syrovo-kelové fašírky pre (ešte stále) zaľúbených:)))



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Mleté mäsko, kel, tvrdý syr, vajíčka, strúhanka, cesnak, koreniny (kto aké dáva)

POSTUP PŘÍPRAVY

Samozrejme som zabudla nafotiť, ale stačí koniec:). Sú to vlastne klasické fašírky + domäkka uvarený kel a nastrúhaný, resp. mletý:) tvrdý syr. Ja som ho tentoraz pomlela, nechcelo sa mi ešte strúhať.

Mäsko si pomeliete ako na klasické fašírky, pridáte koreniny a všetko, čo dávate do svojich fašírok, domäkka uvarený, vychladnutý kel takisto pomeliete. Kel pustí šťavu, ak je mäso redšie, pridajte strúhanku. Ja múku vôbec nedávam, namiesto nej strúhanku. Nakoniec najemno postrúhaný syr, dnes som ho, ako som spomínala pomlela. A v pohode:)
Fašírky formujeme do tvaru, aký sa nám zachce, obaľujeme v strúhanke a vyprážame. Podávame s čím ľúbime (alebo s kým?). Dobrú chuť:)