Kuracie prsia na kari s hráškom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Kuracie prsia, smotana na varenie alebo šľahačka, kari korenie, plnotučná horčica, hrášok, hladká múka, cibuľa, soľ, olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Veľmi rýchly, jednoduchý a chutný recept, tak pre inšpiráciu vkladám...
Kuracie prsia, ja som mala 600g nakrájame na kocky alebo slíže, ako kto má radšej... Orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku do sklovita, pridáme mäsko, necháme zatiahnuť a restujeme, pokým je bielučké, takých 5-8 minút, pustí samo šťavu, tak netreba zatiaľ podlievať... Ochutíme soľou, horčicou-1PL a hlavne kari korením-2PL... Podľa potreby ešte podusíme, prilejeme vývar alebo vodu, pridáme čerstvý/mrazený hrášok a smotanu, v ktorej sme rozmiešali 1-2Pl hladkej múky-to už podľa toho, koľko šťavy a akú hustú chcete mať... Výborné s ryžou alebo i s cestovinou :-)