Bábovka s tvarohom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 vajcia, 250 g jemného tvarohu, 250 g kryštálového cukru, 200 g masla, 150 ml acidofilného mlieka alebo cmaru, 230 g polohrubej múky, 50 g hrubej múky, 1 prášok do pečiva

POSTUP PŘÍPRAVY

Dlho čerstvá :-)

Vymiešame si 4 žĺtka, 250 g tvarohu, 250 g kryštál.cukru, 200 g zmäknutého tuku.
Pridáme 150 ml cmaru, alebo acidka, premiešame.
Pridáme múku s kypriacim práškom, premiešame.
Jemne vmiešame do tuha vyšľahaný sneh z bielkov.
:-)
Dáme do maslom vymastenej a hrubou múkou vysypanej formy.
Pečieme na spodnom rošte pri 160°C cca 45 minút a viac. DOBRÚ CHUŤ !