Oškvarková pomazánka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Tanier oškvarkov (cca 200 g) - 2 natvrdo uvarené vajcia - 2-3 kyslé uhorky - 1-2 PL horčice - 1 cibuľa - soľ, korenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Táto pomazánka je všetko možné, len nie zdravá. Ale chlap mi pílil uši dovtedy, kým som mu ju neurobila... nepridávam obrázkový postup, pomazánka je vec príliš jednoduchá. Aj ilustračné foto vyzerá ako po boji, veru, takmer som ju nestihla ofotiť!

Takže, oškvarky pomelieme, natvrdo uvarené vajcia tiež a spolu s horčicou vymiešame na pastu. Cibuľu a uhorky pokrájame na drobné kúsočky, vmiešame do pomazánky. Osolíme, okoreníme podľa chuti.

Po jedle zapijeme veľkým pohárom piva alebo užijeme niečo proti žalúdočným ťažkostiam. Dobrú chuť!!!