Vrkoč bez kysnutia a s plnkou podla želania



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg hladkej múky 2 kocky droždia 100 g prášk. cukru 2 kavove lyžičky soli 4 dcl mlieka 1 prášok do pečiva 6 PL oleja sneh z 3 vajec plnka pudingová: 1 l mlieka 4 čokoládové pudingy 300 g kryšt. cukru 5 PL kakaa 1/2 palmarínu dať do teplého pudingu a vymiešať Plnka maková : 150 g mletého maku 100 g kryšt. cukru obariť vriacim mliekom a vymiešať konzistencia hustejšia kaša Plnka orechová: 150 g mletých orechov 100 g kryšt. cukru obariť vriacim mliekom a vymiešať mlieka tolko aby vznikla hustejšia kaša ,ktorá sa dá natierať

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetko spolu vymiesiť aj so snehom z bielkov .Rozdeliť na 8 časti , každú časť vyvalkať a natrieť lubovolnou plnkou, zašúlať a po dva splietať vyjdu vám 4 vrkoče. Dať do vymasteného plechu potrieť žltkami a upiecť asi 40 min. keď chytia zlatú farbu sú hotové. Vôbec sa nevysušia a vydržia aj 3 dni.

narezané a môžeme papať dobrú chuť