Omamine rezne



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Nálev: 1PL masla, 1PL masti, 1PL oleja, 2-3PL kečupu (môže byť samozrejme aj viac a nejaký fajný), 1lyžička vegety, 1lyžička horčice, asi 1-2dcl vody, a samozrejme mäsko,asi pol kila karé alebo pekné pliecko,struhanku,vajíčka

POSTUP PŘÍPRAVY

Príprava je jednoduchá a výsledok perfektný, moja omama nám ich robievala....skúšala som aj rybie filety zapekané v rúre,super, a môže sa tak pripraviť aj hovädzie (variť v hrnci), tiež je to vynikajúce.

toto sú vecičky, ktoré potrebujeme
do rezníkov vklepeme strúhanku, nie je to moc vidieť, ale toto bol môj úplne prvý recept, tak to tak aj vyzerá:o)))
obalíme vo vajíčku
šupneme na rozohriatu panvicu s olejom a rýchlo opečieme z oboch strán
a šup s nimi postupne do horúceho nálevu, ktorý si urobíme z masti, masla, vody, horčice, vegety a kečupu - čím lepší, tým budú lepšie aj rezne..
takto sa podusia asi 40 minút ( na miesto varenia v hrnci si môžte zvoliť alternatívu že mäso poukladáte na plech a zalejete pripraveným nálevom a upečiete v rúre)
zatiaľ si v pohodičke dáme variť ryžu
áááá rezníííky su hotové, už len spapkať...
Tak dobrú chuť!!! Výborné sú aj s tarhoňou.