NASE KLOBASY*****



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

NA 10kg mäsa dávame:22dg soľ,4dg mleté čierne korenie,5dg sladká červená paprika,2dg rasca,5dg cesnak,1pl práškový cukor,tenké bravčové črevá

POSTUP PŘÍPRAVY

Bravčové pliecko pokrájame na menšie kúsky,môžeme pridať aj časť bôčika.Mastné pomelieme na riečici s menšími dierkami,ostatné na riečici s väčšimi okami.Pridáme pomletý cesnak a ostatné koreniny.Ak máme radšej ostré,pridáme štipľavú papriku alebo viac korenia.So soľou opatrne!Premiešame tak,aby sa nám mäso rovnomerne ochutilo.Plníme do čriev .Ak máme dobrého suseda,vyúdi.
RECEPT pochádza od RIMASOMBAT.

pomleté a ochutené mäso
črevá
guľky pred plnením
už sa párujú
jedna palica už v udiarni
panenka naplnená klobásovým mäsom
a tak vyzerajú zaúdené-na paliciach foto nabudúce