Rezne s lečom-jednoduché a hlavne chutné
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
bravčové mäso(karé alebo stehno),2 poháre leča(250 ml),cibuľa,strúhanka,vajíčka-množstvo závisí od počtu kúskov mäsa(ja som spotrebovala 5,soľ a korenie
POSTUP PŘÍPRAVY
Toto mäsko je nenáročné na prípravu a hlavne dobre chutí.Ak sa mi veľmi nechce vyvárať tak toto mám raz dva a výsledok je veľmi chutný a mäso je veľmi mäkučké.Tak poďme na prípravu:
|
mäso si pokrájame na rezne,naklepeme a osolíme a okoreníme z oboch strán. |
|
každý kúsok mäsa si obalíme v strúhanke a ja si ich pripravím na dosku |
|
a zo strúhanky do rozšľahaných a osolených vajíčok |
|
a z vajíčok na panvicu a mäso poopekáme na masti alebo oleji |
|
a ukladáme vedľa seba na olejom ponatieraný plech |
|
tu je už poopekane a naň narežeme 1 stredne veľkú cibuľu nakrájanú na mesiačiky |
|
a nachystáme si 2 poháre leča |
|
a pekne rovnomerne ho porozkladáme po mäse |
|
tu je už nachystané a treba ho podliať trošku vodou,aby bolo fajné mäkkučké |
|
prikryjeme alobalom a šup do rúry tak na 220°C asi tak na 1 hodinku.Príprava je jednoduchá a oplatí sa fakt vyskúšať.Prajem Dobrú chuť. |