Rezne s lečom-jednoduché a hlavne chutné



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčové mäso(karé alebo stehno),2 poháre leča(250 ml),cibuľa,strúhanka,vajíčka-množstvo závisí od počtu kúskov mäsa(ja som spotrebovala 5,soľ a korenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Toto mäsko je nenáročné na prípravu a hlavne dobre chutí.Ak sa mi veľmi nechce vyvárať tak toto mám raz dva a výsledok je veľmi chutný a mäso je veľmi mäkučké.Tak poďme na prípravu:

mäso si pokrájame na rezne,naklepeme a osolíme a okoreníme z oboch strán.
každý kúsok mäsa si obalíme v strúhanke a ja si ich pripravím na dosku
a zo strúhanky do rozšľahaných a osolených vajíčok
a z vajíčok na panvicu a mäso poopekáme na masti alebo oleji
a ukladáme vedľa seba na olejom ponatieraný plech
tu je už poopekane a naň narežeme 1 stredne veľkú cibuľu nakrájanú na mesiačiky
a nachystáme si 2 poháre leča
a pekne rovnomerne ho porozkladáme po mäse
tu je už nachystané a treba ho podliať trošku vodou,aby bolo fajné mäkkučké
prikryjeme alobalom a šup do rúry tak na 220°C asi tak na 1 hodinku.Príprava je jednoduchá a oplatí sa fakt vyskúšať.Prajem Dobrú chuť.