Vyprážané pusinky (bravčové alebo kuracie)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 plátky mäska, 100g tvrdý syr, 2 vajíčka, 2 strúčiky cesnaku, 2lyžice hladkej múky, jemný zemiakový škrob, olej, soľ

POSTUP PŘÍPRAVY

Aké mäsko ľúbite, také použijete :)

pripravíme si mäsko....ja som mala karé s kosťou....
opracované mäsko nakrájame na väčšie kúsky (môžete predtým aj naklepať)
kostočky a orez šupneme na polievku :)
mäsko osolíme, posypeme škrobom, premiešame a necháme v chlade odležať asi dve hodiny
vajcia rozšľaháme so soľou, nastrúhaným syrom....
dvoma lyžicami múky a rozotreným cesnakom
v takto pripravenom cestíčku namáčame kúsky mäska z každej strany
a vyprážame na rozohriatom oleji z oboch strán
dobrú chuť