Vyprážané pusinky (bravčové alebo kuracie)
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
4 plátky mäska, 100g tvrdý syr, 2 vajíčka, 2 strúčiky cesnaku, 2lyžice hladkej múky, jemný zemiakový škrob, olej, soľ
POSTUP PŘÍPRAVY
Aké mäsko ľúbite, také použijete :)
|
pripravíme si mäsko....ja som mala karé s kosťou.... |
|
opracované mäsko nakrájame na väčšie kúsky (môžete predtým aj naklepať) |
|
kostočky a orez šupneme na polievku :) |
|
mäsko osolíme, posypeme škrobom, premiešame a necháme v chlade odležať asi dve hodiny |
|
vajcia rozšľaháme so soľou, nastrúhaným syrom.... |
|
dvoma lyžicami múky a rozotreným cesnakom |
|
v takto pripravenom cestíčku namáčame kúsky mäska z každej strany |
|
a vyprážame na rozohriatom oleji z oboch strán |
|
dobrú chuť |