Zemiaková kaša s cibuľkou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

zemiaky,kúsok masla,hrubá múka,soľ,cibuľa,masť

POSTUP PŘÍPRAVY

trošku zmeny popri pečeniu vianočných dobrôt a možno poteší aj pred výplatou.-))

zemiaky si klasicky uvaríme v slanej vode,no soli dáme viac.Po uvarení vodu NEZLIEVAME a rozmixujeme zemiaky.
primiešame kúsok masla,aj pomazánkového(ja som dala perlu),múky toľko,aby to nebolo príliš husté,lebo po vychladnutí kaša ešte zhustne.
vrátime na šporák a miešame,kým začne bublať.Odstavíme.
Cibuľu nakrájame na väčšie kúsky a na masti usmažíme do svetlo hneda,odstavíme a cibuľka ešte trošku dôjde.Šupneme na kašu a môžme jesť. .....DOBRÚ CHUŤ.....