kávičková pauza



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 piškóty,káva,biely jogurt,10-15 dkg.tvarohu ,1 kyslá smotana ,45 g BB puding, cukor,varová čokoláda,350ml. mlieka

POSTUP PŘÍPRAVY

* uvaríme si kávičku * tortovú formu vystelieme alobalom * naukladáme piškóty a zalejeme kávičkou * piškóty sa napijú * rozmixujeme 10-15 dkg tvarohu ,3/4 bieleho jogurtu ,1 kyslú smotanu a cukor podľa chuti * do vzniknutého krému primiešame troška nastrúhanej varovej čokolády ,môže byť aj mliečna a * rozotierame na piškóty polovicu krému * na krém ukladáme piškóty a znova rozotrieme zvyšok krému
* na vrch uvaríme 350 ml. mlieka a BB puding s 2 lyžicami cukru na hustý krém a keď mierne vychladne primiešame zvyšok bieleho jogurtu a natrieme navrch koláčika a dáme na 1-2 hodinky do chladničky