Margot - bábovka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 šľahačková smotana 33%, 2 vajcia, 2 hrnčeky polohrubej múky /alebo 2/3 hladkej +1/3 celozrnnej/, 2 PL oleja, 1 hrnček práškového cukru, 1 prášok do pečiva, 1 väčšia čokoláda Margot, čokoládová poleva /nemusí byť/

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento recept nie je môj, objavila som ho na stránke nanicmama.sk. Dnes som ho robila,bol super a chcem sa oň podeliť aj s vami.
Margotku si postrúhame na väčšom strúhadle, všetko ostatné vymiešame, nemusíme robiť sneh z bielkov, pridáme postrúhanú Margotku,premiešame a dáme do vymastenej a múkou vysypanej formy na bábovku,alebo môžete to dať aj na menší plech a pečieme pri 190-200st približne 35 minút. Ja som piekla v bábovkovej forme dlhšie - skoro hodinu. Vytiahneme z rúry,necháme chvíľu vo forme a potom vyklopíme. Môžeme poliať čokoládovou polevou alebo stačí posypať práškovým cukrom zmiešaným s vanilkovým.
Keď som spomínala tie vajcia, teraz som to skúsila bez snehu z bielkov ,ale asi to budem robiť aj so snehom. Cesto bude trochu iné. Skúste,uvidíte. Ale chuťovo je super.