Pizzová štrúdla

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Potrebujeme: Lístkové cesto, Šunka, Tvrdý syr (napr. eidam), Lečo, Hríby, korenie na pizzu, olivový olej, Žĺtok,

POSTUP PŘÍPRAVY

1) Vyvaľkáme si lístkové cesto alebo si hneď kúpime hotové priamo na papieri na pečenie
2) Cesto potrieme olivovým olejom a naukladáme naň vrstvu šunky a na ňu vrstvu tvrdého syru
3) Scedíme lečo a šikovne ho poukladáme na šunku a syr. Treba myslieť na to, že cesto budeme rolovať ako keď robíme štrúdľu
4) Na lečo si poukladáme hríby a posypeme bylinkami (bazalka, oregano,..)
5) Cesto zrolujeme, hotové potrieme žĺtkom, osolíme, posypeme syrom a dáme do vopred vyhriatej rúry na takých 180-200 °C.
6) Necháme piecť a priebežne kontrolujeme. Po dosiahnutí správneho zlatého odtieňa vyberieme a už si iba počkáme, kým sa trošku vychladí. A šup do jedenia!

Dobrú chuť !