Ružové srdiečka - veľmi chutné :-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g hl múky extra špeciál, 200g práškového cukru, 1 1/2 tuku Cera, 3 celé vajcia 4 balíčky malinového pudingu v prášku, 1/2 balíčka prášku do pečiva

POSTUP PŘÍPRAVY

Na dosku si nasypeme múku, cukor, prášok do pečiva, nastrúhame ceru a do stredu si vyhĺbime jamku, do ktorej rozbijeme celé vajcia, v ktorých rozmiešame malinový puding. Vidličkou miešame až sa vajíčka zafarbia úplne do ružova. postupne vypracujeme cesto, ktoré má peknú ružovú farbu. necháme chvíľu odležať a pripravíme si plechy a vykrajovačky. Cesto rozvaľkáme a vykrajujeme srdiečka /aj iné tvary/. Nesmú sa piecť dlho, musia ostať ružové, treba sledovať... Keď sa pečú príliš dlho tak sú hnedé a nemajú takú výbornú chuť, ako keď sú upečené pekne doružova. Keď vychladnú potrieme ríbezľovým /alebo malinovým/ lekvárom a spájame, zdobíme čokoládou - cik - cak :-) Naozaj sú veľmi chutné... cítiť v nich malinový puding a deti ich milujúúúú.