mäsko na žampiónoch



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cibuľka , bravčové karé , šampiňóny, pór , horčica, masť, soľ, korenie , jarná cibuľka Príloha : zemiaky, korenie , červená paprika, soľ

POSTUP PŘÍPRAVY

Karé naklepeme nasolíme a okoreníme. Na masti rýchlo opečieme z oboch strán a vyberieme na tanier.
Vo výpeku popražíme cibuľku . Potom pridáme mäso. Zalejeme vodou a pridáme očistené a na polovičky prekrojené čerstvé šampiňóny. Varíme kým mäso nezmäkne . Potom pridáme jarnú cibuľku a pór. Dochutíme ( ja som nemusel bolo to akurát ). Nakoniec vyberieme mäso a zahustíme omáčku zátrepkou ( voda + múka ) . Vložíme naspäť mäso a trošku ešte povaríme . Nakoniec pridáme kúsok masla na zjemnenie omáčky .

Príloha :

Pečené zemiaky : zemiaky očistíme a nakrájame na kocky . Obvaríme, ale iba chvíľku ( zemiaky sa nesmu rozpadať ) potom ich scedíme vysypeme na papier na pečenie a osolíme okoreníme možeme pridať červenú papriku a korenie . Vložíme do rúry a upečieme do chrumkava .

Dobrú chuť .

Karé naklepeme nasolíme a okoreníme. Na masti rýchlo opečieme z oboch strán a vyberieme na tanier.
Vo výpeku popražíme cibuľku . Potom pridáme mäso. Zalejeme vodou a pridáme očistené a na polovičky prekrojené čerstvé šampiňóny. Varíme kým mäso nezmäkne . Potom pridáme jarnú cibuľku a pór.
Príloha : Pečené zemiaky : zemiaky očistíme a nakrájame na kocky . Obvaríme, ale iba chvíľku ( zemiaky sa nesmu rozpadať ) potom ich scedíme vysypeme na papier na pečenie a osolíme okoreníme možeme pridať červenú papriku a korenie . Vložíme do rúry a upečieme do chrumkava .
Výsledok :-D. Dobrú chuť