Máčané kokosové ježe



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO : 200g práškového cukru, 1 vajce, 2 PL medu, 1 PL oleja, 200ml mlieka, 1 dcl vody, 300g hladkej múky, 1 pr.do pečiva POLEVA : 250g práškového cukru, 50g kakaa, 10 PL mlieka, 300g Planty, 1,5-2 bal.kokos.múčky

POSTUP PŘÍPRAVY

Vajce vymiešame s cukrom,po kvapkách pridávame olej a med,vmiešame striedavo múku s pr.do peč. a mlieko. Všetko dobre vymiešame,zmes vylejeme na vymastený a pomúčený plech a upečieme.
POLEVA : Cukor,kakao a mlieko prevaríme a ešte do teplého vmiešame tuk.Upečené a vychladnuté ceso pokrájame na rezy,alebo kocky...a namáčame do teplej (nie horúcej) polevy a obaľujeme v kokos.múčke.

Foto je ilustračné,neskôr doložím aj s postupom.