Kurací koláč - absolútne fantastický !!!!!

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 ružica brokolice alebo 1 balík mrazenej brokolica, 4 veľké mrkvy alebo pol balíčka mrazených baby mrkvičiek, kuracie stehná bez kosti (1 balík), olivový olej, cícer (uvarený alebo v plechovke), cibuľa, šampiňóny (aspoň 5-6 veľkých), korenie na huby, korenie na pečené kura, 2 vajíčka Príloha: zemiaková kaša, majonéza (alebo sójová), alebo broskyňový kompót Je to aspoň pre 4 osoby

POSTUP PŘÍPRAVY

BABY SORRY - NEMAM CAS NA FOTENIE - ALE NENECHAJTE SA ODRADIOT A VYSKUSAJTE JE SKVELY !

1. Dáte uvariť nad paru brokolicu a mrkvu úplne do mäkka.

2. Na cibuľke udusíte nadrobno pokrájané šampiony s NADROBNO pokrájanými kuracími stehnami – ochutíte iba hubovým korením + korenie na pečené kura (dajte ho viac a urobte to slané, vyváži to zelenina bez chuti).

3. Keď to bude udusené, pridajte k tomu mrkvu + brokolicu popučenú pučítkom na zemiaky.

4. Ku všetkému pridáte NAJEMNO rozmixovaný cícer (keď sa vám ho nechce variť kúpte v bille cícer Bonduelle – nemusí tam byť ale je to s ním lepšie !!!, a ak sa vám nechce dajte tam aspoň cícerovú nátierku v žltej šúľočke)....

5. Pridáte trochu olivového oleja, 2 vajíčka, poriadne premiešate

6, Vykydnete do jenskej misy sklenenej (vymastíte ju olivovým olejom) a dáte do rúry na nejakých 180 stupňov na zhruba pol hodinu..... a môžete dať aj zhora zapiecť.

Podávat so zemiakovou kašou, a buď majolenkou, sójovou majonézou, alebo iba broskyňovým kompótom JE TO NAOZAJ SKVELE !!!!

JE UZASNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!