Kyškový koláč

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 hrnček kyšky
1 hrnček hrubej múky
1 hrnček kryštálového cukru
200 ml oeja
1 lyžička sódy
2 lyžice kakaa
hrozienka
džem
kokos

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetky ingrediencie vymiešame : kyška, múka, cukor, olej, sóda, kakao pridáme hrozienka ak máme a takéto vymiešané cestíčko dáme piecť na vymazaný a múkou posypaný plech. Pečieme na 200°C , kým není upečené, to zistíme špáradlom, keď sa cesto nelepí je upečené.
Po upečení necháme koláč trocha vychladnúť, potom ho potrieme džemom, je jedno akým a posypeme postrúhaným kokosom.

Tento koláč je veľmi jednoduchý, rýchly a naozaj dobrý.
Najlepšie je, keď máme kyšku z domáceho mlieka ale kto má v dnešnej dobe taký luxus? :o)
Prajem dobrú chuť