Super bublanina ktorá nemá konkurenciu :-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

6 vajec, 30 Dkg kryštálového cukru,1 vanilkový cukor, 30 Dkg múky ( ktorú používate na piškótové cesto, mne sa osvedčil Bezlepkový mix z Viedenských pekární v Modre, Jizerka..) 1 prášok do pečiva, 1,5 dcl vlažnej vody, 1,5 dcl oleja, ovocie podľa chuti.

POSTUP PŘÍPRAVY

Bielka vyšľaháme na polotuhý sneh a postupne prisýpame 10 Dkg cukru, potom postupne pridávame žĺtky a ostatný cukor, vanilkový cukor, vodu, olej a primiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Celú zmes zľahka premiešame a dáme piecť na vymastenom plechu, navrch uložíme ovocie podľa chuti. Pečieme pri 180 stupňoch.