Karfiolové fašírky bez vysmážania



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* 1 menší karfiol * 2 ks hyd.párky * 2 strúčiky cesnaku * 2 pečivá * 2 vajíčka * 1 PL strúhanka * ........... * 1/2 ML soľ * 2 ML vegeta * štipka MČK * 1 ML petržlenová vňať * .... * strúhanka na obaľovanie *

POSTUP PŘÍPRAVY

- týmto chcem poďakovať Monike : - Monika S. (monikaskorica) ID 116840 , a jej fantastickému receptu na kelové fašírky - pretože bez inšpirácie toho receptu, by toto skvelé jedlo asi nevzniklo :) Monika - ĎAKUJEM

- karfiol rozoberieme na ružičky, uvaríme v slanej vode a necháme vychladnúť. Pečivká potrháme a namočíme do teplej vody
- karfiol si rozpučíme takýmto zázrakom
- pridáme vajíčka, vyžmýkané pečivá, nakrájané párky na drobno
- koreniny / soľ, vegetu, štipku MČK, pretlačený cesnak, petržl.vňať/ -............. samozrejme množstvá korenín, pečív a vajec sú informatívne, koľko som ich ja pridala do tohoto množstva
a nakoniec 1 PL strúhanky
- a začíname obaľovať v strúhanke
- fašírku si obalíme v strúhanke - pritlačíme, nech nám neopadáva a ukladáme na papier na pečenie vymazaný olejom
- pečieme pri teplote 175 stupňov............./ Najskor som sa bála, že toho bude málo - nakoniec toho bolo "habaďúruˇ"/
- po asi 20 min otočíme na druhú stranu a dopečieme
- hotovka
- vytiahla som ich na papierovú obrúsok - a fakt ich bolo dosť
- v priereze
- no a skončila som s vysmážaním :)))) .... sú fantastické ... urobili sme si k tomu predvarené zemiačiky, ktoré som opiekla potom na masle a šalátik - nakrájanú zeleninku