Gaštanová roláda

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cesto: 4 vajcia, 3 PL polohrubej múky, 1 prášok na pečenie, 4 PL cukru, 1 PL kakaa
Plnka: 1 kocka gaštanového pyré / cca 250 g /, 200 g masla, 100 g cukru, 2PL rumu

POSTUP PŘÍPRAVY

cesto:
* Vajcia vyšľaháme s cukrom + múka + prášok do pečiva. Zmes vylejeme na plech, ktorý sme si vyložili papierom na pečenie. To je dôležité, inak sa nám bude zle roláda rolovať :-) Cesto pečieme cca 10 minút na 175C
* Upečené cesto zavinieme aj s papierom do navlhčenej utierky a necháme odstáť kým nevychladne.

Krém:
* Všetky ingrediencia na plnku spolu zmiešame a rozotrieme do rolády, ktorú sme zbavili papiera na pečenie.

Upečené cesto zvinieme a necháme v chlade stuhnúť. Vrch môžeme poliať čokoládou, alebo len posypať kakaom. Podávame so šľahačkou