BROSKYNE-NEPOTREBUJETE ŽIADNE FORMIČKY



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

POL KILA HRUBEJ MUKY, POL KILA HLADKEJ MUKY, 4 VAJCIA, 2,5DCL OLEJA, 2DCL MLIEKA, 1 ČAJ.LYŽ.SODY BIKARBONY, 1 PRAŠOK DO PEČIVA, ŠTIPKA SOLI, KORA Z 1 CITRONA, 40DKG CUKRU

POSTUP PŘÍPRAVY

ZMIEŠAME VŠETKO SPOLU, VYPRACUJEME CESTO A DAME DO CHLADO MIN NA 2HOD.

KUK DALEJ NA FOTO

VYPRACOVANE CESTO,KTORE IDE DO CHLADU...
Z CESTA PO OCHLADENI TVARUJE GULIČKY, UKLADAME NA SUCHY PEKAČ VEDLA SEBA TROCHU DALEJ LEBO NARASTU A PEČIEME DO RUŽOVA-KAŽDY VIE AKO MU PEČIE RURA
UPEČENEEEEEE
TROCHU SA OCHLADIA A VYDLABEME JAMKU, TO ČO SME VYDLABALI BUDEME POTREBOVAT NA KREM
OMRVINKY
EŠTE PAR UPEČENYCH. MNE Z TOHTO MNOŽSTVA VYŠLO 65BROSKYN... TAK AK POTRBUJEME VIAC ROBIME TROCHCEN MENŠIE GULKY A BUDE ICH VIAC
OMRVINKY ROZDROBIME NA DROBNO, PRIDAME POL KILA ORECHOV,
RUM
PRAŠKOVY CUKOR-PODLA CHUTI A PRIPRAVIME SI HORUCE MLIEKO, KTORE BUDEME POMALY DOLIVAT ABY VZNIKLA ZMES,KTORA SA DA NATIERAT,ALE NEZTEKA
ZLEPUJEME PO 2 K SEBE, ZMES NANAŠAM LYŽIČKOU. ZLEPUJEM PRIBLIŽNE ISTE VELKOSTI A POMALY K SEBE PRITLAČIM A KREM,KTORY JE ZVYŠNY NA STRANACH STIAHNEM PRSTOM SPAT K KREMU.
NALEPENEEEEEEEEE
POTREBUJEME EŠTE 3 ESENCIE- BANANOVA ALEBO HRUŠKOVA-ŽLTA MATA-ZELENA VIŠNA, MALINA, JAHODA-ČERVENA Z ŽLTEJ A ČERVENEJ KUPIME JEDNU OD PRICHUTI UVIEDLA SOM,KTORE SA POUŽIVAJU A ZELENA JE LEN MATA
ESENCIE SI ROZRIEDIME VODOU. ŽLTU SOM NALIALA CELU FLAŠTIČKU A ROZRIEDILA JU LEBO V NEJ SA VALA KAŽDA BROSKYNA. ZELENEJ SOM DALA LEN TROCHA LEBO V NEJ SA VALA LEN KUSOK A TO NIE KAŽDA BROSKYNA. ČERVENU SOM DALA CELU LEBO SA MI BROSKYNKY TROCHU VIAC PIEKLI AKO TREBA NEBOLI SVETLO ŽLTE TAK VIAC ČERVENEJ ABY SA TO PREKRYLO
UŽ OFARBENE, NESTIHLA SOM FOTIT. KAŽDY BROSKYNU NAMOČIME Z JEDNEJ SRANY, ALEBO CELU POLOVICU ALEBO VRCH DO ČERVENEJ FARBY, POTOM TROCHA DO ZELENEJ A CELU DO ZLTE A DAME NA TANIER KDE JE KUCHYNSKA PAPIEROVA UTIERKA,ABY SA TO TROCHA ODSALO A POTOM VALAME V KRYŠTALOVOM CUKRE
x
x