neskutočná medovo salková dobrota!!!!!!!



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

tento koláčik keď ochutnáte, nebudete vedieť prestať jesť!!!! je jednoduchý, sladký a hlavne: salkovýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!! chuťovo mi veľmi pripomína Marlenku. takže prísady na cesto:3 vajcia, 300 g práš. cukru, 390g hlad. múky, 1čl sódy bikarb., 5 PL medu plnka: 1 Salko, 200 g maslo.

POSTUP PŘÍPRAVY

v obrázkoch!!

všetky prísady do cesta mixérom zmiešame!! nič jednoduchšie neexistuje.
cesto rozdelíme na 2 rovnaké (približne) časti a teraz ho musíte natrieť na opak plechu - najlepšie na papier na pečenie..... cesta sa vám bude zdať málo, ale pečením sa nafúkne a budú z neho také medové pláty.
no a tu je už upečený 1. plát. pečie sa to dosť rýchlo - mne necelých 10 min. pri cca. 200 stupňoch. rovnako upečieme aj 2. cesto a keď vychladnú, stiahneme z nich papier na peč.
na jeden plát natrieme plnku - Salko vymiešame s maslom dohladka. z plnky si necháme menšiu časť, kt. natrieme na horný plát. je to taká redšia plnka, priznávam, že trolinka vyteká, ale veď nemáme problém olízať, nie??? vrch posypeme grankom a dáme stuhnúť do chladničky... a keď ráno ochutnáte, budete v 7. nebi!!!!!!!!!!!!!!!!
a tu je hotový... pripravený na chladenie....