Voňavé kuracie rezne



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* 4 kuracie prsia /bolo ich spolu 700g/ * olej * soľ * horčica * 4 -5 strúčikov cesnaku * 2 cibule * 2 ML červená paprika * 2 ML kari * 1 ML ml.zázvor * 2 ML sardel pasta * 1 bambino - prípadne iný smotanový syr /100g/

POSTUP PŘÍPRAVY

- jeden z knihy receptov zo Slovenskej kuchárky - veľmi rada ho robievam - z hocijakého maska

- prsíčka si nakrájame na rezníky, naklepeme, posolíme a potrieme z jednej strany pretlačeným cesnakom a horčicou
- po natretí ich poukladáme si ich na seba , kým sa nám rozpáli olej
- cibule si nakrájame na kolieska
- masko prudko opražíme z oboch strán na rozpálenom oleji
- pridáme všetky ostatné koreniny
- a šikovno premiešame - aby nám paprika nezhorkla
- podlejeme vodou a prihodíme cibuľu - zakryjeme pokrievkou a necháme dusiť
- na udusené masko vytlačíme syr - prípadne podlejeme ešte vodou ak by sme mali málo šťavičky
- necháme nech sa syrček rozpustí, premiešame , necháme zovrieť a hotovo
- no a podávame s ryžou, zemiakmi , my sme mali tarhoňu zo včera :) - akákoľvek príloha je vhodná