Bulharský šalát ako z Billy

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

30 dag diétnej salámy, zaváraná kapia - 15 dag, 1 cibuľa, lečo - 350 ml, 4 PL kečupu, 1 PL worčestru, 1/2 čl octu, 1-2 PL cukru, 1 konzerva zaváraných šampiňónov, 1 PL oleja, 1 čili paprička ( pre tých, čo majú radi pikantné - nemusí byť), soľ a čierne korenie podľa chuti, 1 PL horčice.

POSTUP PŘÍPRAVY

Salámu, kapiu a šampiňóny nakrájeme na rezančeky, lečo s kečupom asi 20 minút podusíme a prepasírujeme. dáme vychladnúť. Vychladnuté prepasírované lečo zmiešame s ostatnými surovinami a pridáme narezanú salámu, kapiu a šampiňóny. Premiešame a dáme aspoň na 1 hodinu do chladničky, aby sa chute spojili.

U nás má šalát veľký úspech, dúfam, že bude chutiť aj Vám.
Dobrú chuť!!!